Любителите на театралното изкуство ще имат възможност да гледат постановката “Докато

...
Любителите на театралното изкуство ще имат възможност да гледат постановката “Докато
Коментари Харесай

Театър и кино в район “Западен”


Любителите на театралното изкуство ще имат опция да гледат постановката  “Докато гибелта ни раздели “. Датата е 9 юли от 20:30 часа, а мястото е парк " Ружа ". Зрителите ще се насладят на тази занимателна и неуместна комедия. Две някогашни съпруги – Нона Йотова и Роси Русева оплакват брачна половинка си Робин Кафалиев, който е избягал с трета. Любомир Фърков е Гробар – Философ. Жоро Стоев и китарата му внасят мистичност и романтика. Режисьор е Бойко Илиев. Постановката е част от фестивала " Включи квартала – Театър в парка ", организиран от MaskArt.

Друго събитие, което ще гостува в  “Западен ”, това е “Кино под звездите ”. То е предстоящо от жителите на квартала, като прожекциите са на филми от българското и международното кино на голям екран с брилянтно качество и професионално озвучаване.

Датите, заглавията и двете местоположения са:
19 юли (петък) –  “Първият ден от моя живот ”,  парк “Ружа ”20 юли (събота) –  “Жената на президента ”, парк “Прослав ” (до църквата)
Началният час на прожекцията е в 21:00 часа.

Запазете тези дати в календара си.  " Включи квартала – Театър в парка " и  “Кино под звездите ” са част от Културния календар на града и се осъществят с поддръжката на Община Пловдив. Входът за двете събития е безвъзмезден.

Администрацията на район  “Западен ” приветства сходни начинания, тъй като те разнообразяват културния и обществения живот в квартала. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР